Online kursus:

Microsoft Power BI – avanceret

Tilmeld dig her

Kapacitys online avancerede kursus er perfekt for dig, der allerede er i gang med at bruge Microsoft Power BI. Du har skrevet et par DAX-measures før, men du mangler et skub til at komme videre.

Tag Power BI-rapporteringen til det næste niveau

Vi har lavet et online kursus, hvor du remote får både øvelser og en rigtig underviser. Vi tror på at den bedste undervisning er den, der ikke er video, men i stedet en underviser, der live gennemgår materialet.

Der vil max 6 deltagere på holdene, så alle får mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp.

På dette kursus lærer du at tage din Power BI-rapportering til det næste niveau – både i form af interaktive funktion, navigation ved hjælp af knapper og links samt ved hjælp af DAX-measures.

På kurset taler vi ind til de forskellige datamodeller, man kan forbinde til, men selve kurset tager udgangspunkt i en allerede forarbejdet Power BI-rapport, baseret på en import af flere forskellige kilder, der i løbet af dagen bliver rettet til og til sidst publiceret online.

Hovedfokus ligger på, hvordan man formår at gøre sin rapportering interaktiv og interessant for brugerne at tilgå.

Undervisere og målgruppe

Undervisere
Alle vores undervisere arbejder til dagligt som konsulenter på “rigtige” projekter. Vores viden kommer altså ikke kun fra teori, men også praktisk erfaring.

Det betyder, at vi kan hjælpe dig videre med opsætning af rapporter, design, modeller og hvad du ellers måtte få brug for på din videre BI-rejse.

Målgruppe
Kapacitys Microsoft Power BI avanceret kursus henvender sig til controllere, analytikere, økonomifolk og alle andre, som – på egen hånd – ønsker indblik i deres data. Kom og vær med, hvis du også er blevet nysgerrig på fænomenet Power BI.

Kurset henvender sig også til brugere, som ønsker at lave rapportering på eksisterende multidimensionelle kuber eller tabulare modeller.

Kursets indhold

Kurset er bygget op af otte emner. Hvert emne afsluttes med opgaver, som giver hands-on erfaring og mulighed for at arbejde med Microsoft Power BI Desktop på egen hånd.

Dag 1, kl. 9 – 13:

  • Introduktion

  • Start rigtigt
  • Opdatering af det visuelle indtryk af dit dashboard
  • Dynamiske funktioner

Dag 2, kl. 9 – 13:

  • Dynamisk formatering
  • Data story-telling
  • Interaktioner og dynamisk navigation
  • Power BI mobile

Dato, sted, pris og tilmelding

Kapacitys online Power BI – avanceret kursus afholdes løbende.

Kurset koster kr. 4000 ex. moms, og der er max 6 deltagere. Bemærk, at vi tilbyder rabat ved flere tilmeldinger, ligesom individuelle og firmaspecifikke forløb også er mulige. Kurset kan også afholdes på engelsk. Kontakt Kapacity Customer Care, hvis du vil vide mere.

OBS: Hvis du tilmelder dig vores introduktion og avanceret kursus samtidigt, giver vi 25% rabat på et af kurserne. Den samlede pris er da kr. 7.000 ex. moms.

Klik på et kursus for at tilmelde dig: