Jedox kursus – introduktion

Tilmeld dig her

Kapacitys introduktionskursus i Jedox er for controllere, og andre i finansfunktionen, som vil introduceres til arbejdet med Jedox – herunder en gennemgang af de forskellige moduler i Jedox, hvorledes man opretter simple rapporter samt hvordan man kan lave simple ændringer i en eksisterende Jedox-løsning.

Vores Jedox introduktions-kursus er for dig, der…

Dette kursus henvender sig til controllere, og andre i finansfunktionen, der ønsker at stifte bekendtskab med Jedox som et potentielt værktøj til at løse specifikke CPM-opgaver og processer. Kurset henvender sig ydermere til dig, der i dag arbejder med en løsning i Jedox og ønsker at lære, hvordan du kan lave ændringer til f.eks. dimensioner samt oprette egne rapporter og ad-hoc analyser.

Efter kurset har du en god forståelse for, hvad de forskellige moduler i Jedox kan bruges til, således din fremtidige læring kan målrettes. Derudover kan du lave en simpel Jedox-rapport, der kan deles med resten af organisationen samt ad-hoc analyser i eksisterende kuber og dimensioner. Du bliver også i stand til at lave små ændringer til en eksisterende Jedox-model med henblik på vedligeholdelse af en Jedox løsning.

Kursets indhold

I løbet af kurset, som varer 6 timer, dækker vi disse emner:

  • Intro til Jedox og dets moduler
    Vi vil på kurset starte med en introduktion af Jedox og dets moduler. Dette inkluderer bl.a. rapporter, model-designer, integrator og brugeradministration. Vi vil give en kort introduktion til modulerne og senere i kurset dykke dybere ned i relevante moduler.

  • Vedligeholdelse af en eksisterende Jedox model
    I løbet af kurset vil du stifte bekendtskab med model-designeren, hvor du vil lære at lave ændringer til eksisterende dimensioner med henblik på at vedligeholde en allerede udviklet model og løsning.

  • Udvikling af egne rapporter og ad-hoc analyser
    Du vil lære at designe simple rapporter i Jedox fra bunden af, samt hvordan du i både Jedox web og Excel laver ad-hoc analyser baseret på eksisterende kuber og dimensioner. Både rapporter og ad-hoc analyser kan deles med resten af organisationen.

Praktisk information

Kurset henvender sig til controllere, og andre i finansfunktionen, som er nye i Jedox.

Dato, sted, pris og tilmelding
Kurset koster kr. 4.000 ex. moms med fuld forplejning, og der er maks. 10 deltagere. Bemærk at vi tilbyder rabat ved flere tilmeldinger, ligesom individuelle og firmaspecifikke forløb også er mulige. Kurset kan også afholdes på engelsk. Kontakt Kapacity Customer Care, hvis du vil vide mere.

Kurset afholdes i København og Aarhus på nedenstående datoer.

Klik på et kursus for at tilmelde dig:

Klik på et kursus for at tilmelde dig: