Jedox kursus – avanceret

Tilmeld dig her

Kapacitys avancerede kursus i Jedox er for controllere, og andre i finansfunktionen, som ønsker at bygge videre på egne erfaringer med Jedox eller erfaringer gjort på vores introduktionskursus. På dette kursus lærer du bl.a. at oprette en ny datamodel i Jedox – herunder dimensioner og kuber, samt hvordan avancerede rapportelementer kan gøre dine Jedox-rapporter endnu mere levende og skarpe.

Kort om kurset

Dette kursus henvender sig til controllere, og andre i finansfunktionen, som allerede har arbejdet med Jedox. Dette kan enten være i eget virke eller i forbindelse med vores introduktionskursus. Det forventes, at du allerede har overblik over de forskellige moduler i Jedox og har prøvet at lave simple rapporter.

På kurset vil du lære at oprette datamodeller i Jedox, herunder best practices i oprettelsen af dimensioner, samt hvorledes du bygger en fremtidssikret kube og tilfører data hertil. Derudover vil du lære om de mere avancerede elementer i rapportbygning, der sikrer mere agile og relevante rapporter til hele organisationen.

Efter kurset har du en basal forståelse for arbejdet med oprettelse af dimensioner og kuber, samt hvorledes du fylder din første data i kuberne. Derudover vil du være i stand til at gøre brug af de mere avancerede elementer i rapportbyggeren i Jedox.

Kursets indhold

I løbet af kurset, som varer 6 timer, dækker vi disse emner:

  • Brush up på Jedox-funktionalitet fra introduktionskurset
    Vi starter dette kursus med kort at opridse de vigtigste pointer fra introduktionskurset for at sikre fundamentet for den kommende læring.

  • Oprettelse af dimensioner og kube til en ny datamodel
    I løbet af kurset vil vi oprette dimensioner fra bunden, diskutere best practices samt sammensætte disse dimensioner til en kube, som du vil fylde dine første data i.

  • Avancerede rapportbygnings elementer
    Vi vil arbejde videre med de erfaringer, vi gjorde os på introduktionskurset i Jedox ved at introducere mere avancerede rapportbygningselementer som f.eks. subsets og dynaranges.

Praktisk information

Kurset henvender sig til erfarne controllere, eller andre i finansfunktionen, som allerede har erfaring med Jedox. Helt optimalt har du deltaget på vores introduktionskursus i Jedox, da dette kursus bygger videre på det.

Dato, sted, pris og tilmelding
Kurset koster kr. 4.000 ex. moms med fuld forplejning, og der er maks. 10 deltagere. Bemærk at vi tilbyder rabat ved flere tilmeldinger, ligesom individuelle og firmaspecifikke forløb også er mulige. Kurset kan også afholdes på engelsk. Kontakt Kapacity Customer Care, hvis du vil vide mere.

Kurset afholdes i København og Aarhus på nedenstående datoer.

Klik på et kursus for at tilmelde dig:

Klik på et kursus for at tilmelde dig: