Jedox Business User kursus

Tilmeld dig kurset her

Kapacitys kursus Jedox Business User er lavet til dig, som regelmæssigt skal bruge Jedox rapporter eller give input til budgetter og forecasts. Du kommer til at lære, hvordan du bedst udnytter Jedox samt anvender de helt særlige og tidsbesparende forecast-teknikker.

Kort om Jedox

 • Jedox er et særdeles populært værktøj inden for Enterprise Performance Management.
 • Jedox bruges især til:
  – Financial Planning & Analysis (FPA)
  – Sales Performance Management (SPM)
  – Integrated Business Planning (IBP)
 • Populært sagt gør Jedox det lettere at samarbejde om planlægning, budgettering, rapportering og konsolidering på tværs af hele virksomheden.

Om Kapacitys Jedox Business User kursus

På kurset Jedox Business User lærer du, hvad Jedox kan bruges til, og hvordan du bedst kan udnytte løsningen til planlægning og rapportering.

Du kommer til at arbejde med såkaldte Views, som er dynamiske rapporter, der både kan bruges fra Jedox’ web grænseflade og fra Excel.

Du lærer også, hvordan du selv laver og forbedrer Views til egne analyser, eller som du kan dele med resten af organisationen.

Endelig indeholder kurset en grundig gennemgang af de helt særlige planlægningsteknikker kaldet splashing, som med fordel kan bruges til at forecaste i detaljerede datasæt.

Kursets indhold

Kurset består af følgende emner, som kombineres med hands-on opgaver:

 • Hvad er Jedox?

 • Sådan kommer du i gang

 • Brug af Jedox Views (rapporter)
 • Bruge Jedox fra Excel

 • Hvad er data hierarkier, dimensions og kuber?
 • Designe, oprette og forbedre Views

 • Budgettere og forecaste ved hjælp af Planning Assistant og “splashing”-teknikker

Undervisere

Aller vores undervisere har en økonomisk baggrund og arbejder til dagligt på “rigtige” projekter. Vores viden kommer altså ikke kun fra teori, men også fra praktisk erfaring.

Det betyder, at vi bedre kan hjælpe dig med dine udfordringer inden for Enterprise Performance Management.

Praktisk information

Kurset henvender sig til salgsansvarlige, planlæggere, og koordinatorer i både linje- og stabsfunktioner, som regelmæssigt arbejder med budgettering og forecasting eller leverer input hertil.

Kurset er også for nye brugere i økonomifunktioner, som desuden vil have glæde af kurset på næste niveau kaldet Jedox for controllere.

Dato, sted, pris, tilmelding

Kurset afholdes løbende i København og Aarhus.

Kurset koster kr. 4.000 ex. moms pr. person med fuld forplejning, og der er maks. 6 deltagere. Bemærk at vi tilbyder rabat ved flere tilmeldinger, ligesom individuelle og firmaspecifikke forløb også er mulige. Kurset kan også afholdes på engelsk.

Kontakt Kapacity Customer Care, hvis du vil vide mere.

Hvis du tilmelder dig Jedox Business User og Jedox Controller samtidigt, giver vi 25% rabat på et af kurserne. Den samlede pris er da kr. 7.000 ex. moms.

Tilmeld dig Jedox Business User kursus
i en by nær dig

Klik på et kursus for at tilmelde dig:

Klik på et kursus for at tilmelde dig: