Formiddagsbriefing: Tænk, hvis data var for alle …

14. juni i Aarhus og 16. juni i Lyngby, begge dage 09:00 – 12:00

Formiddagsbriefing: Tænk, hvis data var for alle …

Alle data er værdifulde. Og de er værdifulde for alle. Data giver nemlig indsigt – og gør os i stand til at træffe bedre beslutninger, uanset om vi sidder i finans, salg, logistik eller en helt fjerde afdeling.

Desværre er data ofte forbeholdt de få i finans. Det er ærgerligt. Og kritisk for forretningen. Man misser nemlig det enorme potentiale, der er i at demokratisere data og udnytte dem på tværs af afdelinger og funktioner.

Data skaber nye muligheder

Så hvorfor er data sjældent for alle? Der kan være mange årsager. Nogle gange handler det om, at man er vant til at træffe beslutninger på baggrund af erfaring, andre gange er det teknikken, der er stopklodsen. Måske har du en tredje forklaring.

Tirsdag den 14. juni i på ARoS i Aarhus og torsdag den 16. juni hos Microsoft i Lyngby inviterer vi til formiddagsbriefing. Her får du vores – og et par kloge kunders – bud på, hvordan du skaber et miljø og en kultur, hvor data er tilgængelige for alle.

I Aarhus får vi besøg af Mogens Mikkelsen, Enterprise Arkitekt hos SEGES Innovation, og i Lyngby kigger Thomas Grane, CIO hos Matas, forbi.

Mogens og Thomas kommer til at fortælle om de imponerende og inspirerende transformationer, de succesrige virksomheder har været igennem. Det kommer til at handle om de strategiske overvejelser, om at tænke data større og gøre det tilgængeligt for flere, og om hvordan de arbejder mere effektivt med data.

Tilmeld dig og få svar på:

  • Hvor i virksomheden du skal starte processen
  • Hvordan du identificerer og forstår de forskellige brugere og deres behov
  • Hvordan du opbygger en dataarkitektur, der gør data tilgængeligt for alle

Udover de spændende indlæg fra SEGES Innovation og Matas, byder dagen også på indspark fra Microsoft og Kapacitys Digital Strategy-afdeling.

Tilmeld dig ved at udfylde formularen.

Tilmeld dig her:

"*" indicates required fields

Hvor og hvornår vil du deltage?*
Consent*
Ok til mails*