I Kapacity afholder vi gratis BI-caféer på vores kontorer i København, Kolding og Aarhus.

BI-caféen er både for dig som er kunde hos os, og for dig som arbejder med BI og bare elsker at nørde BI. Så har du nogle udfordringer i Microsoft Power BI, som du ønsker at vende med ligesindede, eller ønsker du blot at lege med, så kom og nørd med os! Du er selvfølgelig velkommen til at tage dine kollegaer med.

Alle vores undervisere arbejder til dagligt som konsulenter på “rigtige” projekter. Vores viden kommer altså ikke kun fra teori, men også fra praktisk erfaring. Det betyder, at vi kan hjælpe dig videre med opsætning af rapporter, design, modeller og hvad du ellers måtte få brug for på din videre BI-rejse. Vores konsulenter vil stå klar til at hjælpe dig.

BI-caféerne finder sted på vores kontorer i henholdsvis København, Kolding og Aarhus på følgende datoer:

  • Den 11. april fra kl. 16 – 18 i Aarhus

  • Den 16. maj fra kl. 16 – 18 i København

Det koster ikke noget at deltage, men vi vil gerne vide, om du kommer – så tilmeld dig ved at udfylde formularen.

Når du tilmelder dig, bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsmail, så du fremover får besked om nye datoer for BI-caféen.

Nyhedsmailen holder dig også orienteret om nyheder og trends inden for området. Det indeholder bl.a. nyheder og artikler om Business Analytics, produktnyheder, invitationer til arrangementer (faglige og sociale) og kurser – og meget andet.

Og bare rolig… Nyhedsbrevet udkommer kun efter behov – typisk 6-8 gange om året.

  • Tilmeld dig her

    Udfyld formularen - vi sender dig en bekræftelse bagefter.