Denni har været en del af twoday kapacity siden begyndelsen af 2021. Det er han glad for. Skiftet er nemlig ikke kun et farvel til lange arbejdsdage som management konsulent. Det er også et goddag til livet i en mindre organisation, hvor han gør en tydelig forskel for kunder og kollegaer:

“Vi spiller hinanden gode hos twoday kapacity. Alle kan noget forskelligt og hjælper hinanden. Det resulterer i sjovere arbejdsdage og bedre løsninger for vores kunder.”

Det handler om forretning

Som Senior Lead Digital Advisor er Dennis fornemmeste opgave at bygge bro mellem tekniske dataløsninger og kundens forretning. Her er hans baggrund som management konsulent en kæmpe hjælp:

“Når jeg er med rundt om bordet, rykker dialogen sig fra teknik til forretning. Hvilke bekymringer har kundens ledelse? Hvad er det, de ikke kan i dag? Og hvordan kan arbejdet med data hjælpe med opfylde strategiske målsætninger? Det finder vi svaret på sammen”, forklarer Denni og fortsætter:

“Jeg er god til at sætte mig i kundens sted. Ville jeg forstå det her, hvis jeg var beslutningstager? Vi skal konkretisere den tekniske løsning og strategi, så arbejdet bliver forståeligt og relevant for forretningen.”

Denni-Pultz-Gottfredsen-3
"Her skal jeg ikke passe ind i en boks – jeg skal forme boksen."
Denni Pultz Gottfredsen
Senior Advisor, Digital Strategy, twoday kapacity

Velkommen til virkeligheden

Hos twoday kapacity er Denni blevet kollega med en lang række af landets dygtigste dataspecialister.

De stærke kompetencer var afgørende for Dennis jobskifte, og han forklarer, at det er en fornøjelse at rådgive kunderne velvidende, at alle kolleger er klar til eksekvere en stærk leverance.

“Det har været en væsentlig faktor for mig, at jeg kan være med til at forme projekterne og derefter se dem blive til virkelighed. Hos twoday kapacity rådgiver vi ikke kun – vi dribler også løsningen over målstregen sammen med kunden”, siger Denni begejsret.

Netop den tekniske eksekvering er noget, Denni ser et større fokus på i disse år. Det er – med Dennis ord – ikke længere nok at tale om store planer og få udviklet en flot strategirapport. Der skal handles for at skabe reel værdi for mennesker.

Respekt for mennesker

Denni fortæller, at han hurtigt er blevet en del af twoday kapacity-flokken. Den gode begyndelse er summen af mange ting. Eksempelvis nævner han, at den flade organisation og en afslappet virksomhedskultur giver store plusser i bogen. Og så er der selvfølgelig kollegerne.

“Hos twoday kapacity er alle meget hjælpsomme. Vi har altid tid til hinanden, hvilket er super fedt”, fortæller Denni og uddyber:

“En anden vigtig faktor er vores ressourcestyring. Her er en enorm respekt for, at livet handler om andet end arbejde. Ja, vi giver den gas, men der er styr på work-life balance. Det betyder meget som far til to små børn.”

Denni-Pultz-Gottfredsen-2

Det er fedt at gøre en forskel

Et jobskifte er altid en stor beslutning. Det uundgåelige spørgsmål er derfor, om man valgte rigtigt? For Denni er svaret klart:

“Jeg er glad for mit skifte. Her arbejder jeg med fede kunder og fantastiske kollegaer. Men vigtigst af alt: Jeg kan se, at mine kompetencer flytter vores og kundernes forretning. Jeg gør en forskel. Det er sgu fedt!”

Kundens mand

Ikke alle forstår data. Ligesom alle heller ikke forstår sig på forretning. Her kommer Denni ind i billedet.

Med en baggrund som management konsulent og evner inden for programmering formår han at oversætte den tekniske snak, så den bliver relevant på ledelsesgangen. For arbejdet handler om hjælpe mennesker – og den værdi er Denni super skarp til at få frem.

Denni-Pultz-Gottfredsen-4
"Det er fedt med den flade struktur. Ingen er mere end andre. Her får jeg rum til at tage ejerskab og løbe med mine gode ideer."
Denni Pultz Gottfredsen
Senior Advisor, Digital Strategy, twoday kapacity

5 hurtige om Denni

streamlinehq-navigation-right-circle-1-interface-essential

Navn: Denni Pultz Gottfredsen

streamlinehq-navigation-right-circle-1-interface-essential

Anciennitet: Ansat i 2021

streamlinehq-navigation-right-circle-1-interface-essential

Stilling: Senior Lead Digital Advisor

streamlinehq-navigation-right-circle-1-interface-essential

Fritid: Fodbold med de andre super old boys

streamlinehq-navigation-right-circle-1-interface-essential

Kontor: Aarhus