Skip to content

Anne er Anne – også på arbejde

Vi skal tilbage til vinteren 2018. Anne var netop blevet ansat, da hele twoday kapacity skulle på skitur i Norge. Måske ville hun med? Svaret var et kæmpe ja.

“Det var crazy at være af sted med 70 mennesker, jeg ikke kendte. Men det var mega fedt! Jeg kom endda hjem med en Woman-of-the-Year Award”, griner Anne, mens latteren buldrer frem igen.

Vi sælger til mennesker

Anne arbejder i dag som Head of Strategic Alliances, men vil egentlig helst kaldes salgsninja på godt gammeldags dansk. Hun har arbejdet med salg i mere end 10 år – tidligere i store internationale virksomheder – men salgskarrieren begyndte faktisk lidt ved et tilfælde:

“Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mennesker. Derfor var det naturligt for mig at begynde med HR efter studietiden, men det konkrete job bar præg af mange administrative opgaver, og det tilfredsstillede ikke min udadvendte og nysgerrige natur. Pludselig stod jeg med en graduate-stilling i salg, og derfra tog det fart”, fortæller Anne.

Hos twoday kapacity er Anne en integreret del af salgsteamet. Her er hendes fokus primært på New Bizz med særlig interesse for moderne Data Platforme, AI og andre nye teknologiområder.

anne-kraght-2

En svær start

Anne er i dag, med egne ord, “meget glad for at arbejde i twoday kapacity”. Hun er dog samtidig meget åben omkring, at det var svært at skifte til en mindre organisation efter mange år i “store maskiner”:

“Jeg syntes, det var svært at finde min rolle som den nye pige i klassen. Tilbage i 2018 var salgsteamet et fast, mindre team, som havde nogle stærke, indgroede rutiner, og meget foregik én til én de enkelte medarbejdere imellem. Det var til tider tough. Heldigvis er der sket meget i twoday kapacity siden dengang, så vores samarbejde og onboarding af nye kollegaer fungerer meget bedre i dag”, forklarer Anne og fortsætter:

“Det var også helt nyt for mig at sælge menneskers kompetencer. Jeg var vant til at sælge licenser, simkort og visioner. Du kan ikke bare skrue op for mennesker, så jeg skulle lære at få kabalen til at gå op. Det var svært”.

"Her vinder og taber vi sammen. Så hvis du har behov for at være salgshelt, får du det svært hos twoday kapacity."
Anne Kraght
Senior Sales Executive, twoday kapacity

Du skal ville det

Anne er et levende bevis på, at ærlighed og oprigtig interesse er afgørende elementer for at udvikle succesfulde dataprojekter. Glem derfor alt om pistolsalg og generiske quick fixes.

“Jeg er ikke ude på at presse noget ned i halsen på folk. Det er ofte en stor beslutning at begynde et nyt dataprojekt, så kunden skal være klar – men endnu vigtigere: De skal virkelig have brug for den løsning, vi er ved at sælge”, siger Anne og taler videre om sin begejstring for data:

“Det er fantastisk at hjælpe virksomheder med at kunne kalibrere deres forretning med data. I samarbejde med kunderne bygger vi løsninger, der sætter dem i stand til at tage bedre beslutninger og skabe nye muligheder. Det er altså fedt!”

Hos twoday kapacity har Anne mulighed for at gøre dét, der begejstrer hende mest: At skabe succes sammen med mennesker. Arbejdsdagens indhold er dog ikke det eneste, der begejstrer hende – det gør rammerne også.

Kom som du er

Der er sket meget for Anne, siden hun begyndte hos twoday kapacity. Hun er blevet skilt, så hver anden uge er hun alenemor til to skønne drenge. Heldigvis har Anne mødt stor opbakning hos alle kollegaer.

“Her er et nærvær og en empati, som har hjulpet mig i en udfordrende tid. twoday kapacity har vist en enorm forståelse for min situation, hvilket har været uundværligt. Det er tydeligt, at twoday kapacitys værdier ikke bare er flotte ord på en plakat – det er et kompas for alle handlinger”, fortæller Anne åbenhjertigt.

Netop virksomhedskulturen er dét, Anne hele tiden vender tilbage til, når man taler med hende. For hos twoday kapacity er der plads til, at hun kan være sig selv. Og godt for det. For Anne er altid den samme – uanset om hun har et vigtigt kundemøde, står på sidelinjen til en fodboldkamp med sine drenge eller drikker cocktails med veninderne i weekenden. Anne er da heller ikke i tvivl om, hvorfor du skal blive hendes nye kollega:

“Her behøver du ikke tage en rolle på. Du kan komme, som du er.”

anne-kraght-3

Taler og tolker

Annes baggrund i blandt andet Microsoft har ikke kun givet hende en solid indsigt i arbejdet med data, det har også forfinet en helt særlig evne: Hun kan tale i forkortelser.

Hvor andre ser tilfældigt sammensatte bogstaver, ser Anne et corporate-sprog åbenbare sig. Så hvis forkortelser som SOW, POE, CSE, CSP, PAL, OCP, SSP og TSP ikke giver mening for kollegaerne, kan Anne som regel træde til som tolk. De sproglige spidsfindigheder er dog ikke kun til stor glæde for mange kollegaer – de betyder også, at Anne fungerer som et vigtigt bindeled mellem twoday kapacity, kunder og Microsoft.

5 hurtige om Anne

Navn: Anne Kraght

Anciennitet: Ansat i 2018

Stilling: Head of Strategic Alliances

Fritid: Professionel drengemor og livsnyder med hang til musik, rejser og champagne

Kontor: København