Skip to content

Vil du være med på Danmarks stærkeste team af Business Analytics-konsulenter? Vil du arbejde med nogle af Danmark største virksomheder? Tænder du på at gøre komplekse problemstillinger til simple løsninger for kunderne? Så er twoday kapacity den rigtige virksomhed for dig! Vi søger nye Business Analytics-konsulenter til et af vores kontorer i Danmark.

 

Om stillingen

Som Business Analytics-konsulent vil du indgå i et stærkt team med en varierende hverdag – du vil få ansvar, frihed og faglig udvikling. Vores konsulenter besidder hver især stærke kompetencer, og du vil opleve kolleger, der er specialister på deres område.

Du vil sammen med vores kunder afklare de forretningsmæssige behov og derefter designe, udvikle og implementere løsningen. Alt efter kompleksitet og størrelse af løsningen arbejder du enten i et team eller som primær konsulent på løsningerne.

Vi holder faste firmadage, hvor sparring, idéudveksling og kollegialt sammenhold er i højsædet. Du vil opleve at blive udfordret, men du vil også få mulighed for at udfordre dine kolleger.

Fristet, men stadig i tvivl?

Turbo på det faglige!

Hos twoday kapacity er vores medarbejdere kendt for at have et skyhøjt fagligt niveau. Samtidig med at vi har det godt socialt.

Lækre kontorer!

twoday kapacity har lækre og moderne kontorer centralt placeret i København, Aarhus, Aalborg og Kolding.

Tid til fordybelse!

Vi har fire årlige fagdage, hvor idéudvikling, udvikling og sparring er i højsædet.

Uddannelse!

Hos twoday kapacity får du mulighed for efteruddannelse og certificeringer.

Attraktiv lønpakke!

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med branchens bedste bonusordning.

Fantastisk kaffe!

Hos twoday kapacity har du adgang til fitness, frugt og fantastisk god kaffe.

Om dig

Du har flere års relevant erhvervserfaring og brænder for hele tiden at blive bedre. Du har en baggrund som BI- eller datakonsulent, controller i en større virksomhed eller noget lign. Du har erfaring med Azure Data Platform, Microsoft Fabric, Databricks og/eller SQL Server. Endvidere har du kendskab til én eller flere front-end værktøjer såsom Power BI, Excel eller lign.

Du ved, at livet som konsulent er udfordrende og til tider meget krævende. Vores vigtigste aktiv er vores kunder og medarbejdere, og du er klar til at give, hvad der skal til, for at skabe et godt forhold både internt og eksternt samt at udvikle Business Intelligence-løsninger i verdensklasse.

Din uddannelse kan være cand.merc., cand.merc.dat eller cand.oecon – eller for den sags skyld noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du brænder for Business Analytics og ønsker at gøre en forskel.

Dine kommunikative evner er i top, og du skriver og taler flydende dansk og engelsk.

Vi begejstrer med data – måske vil du være med?

Så send din ansøgning i dag, de vil løbende blive læst.

Der vil løbende blive indkaldt til indledende samtaler. Du ansøger ved at klikke på knappen nedenfor. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er Ann Brahe-Orlandi, Talent Acquisition Manager, klar til at hjælpe. Hun glæder sig til at høre fra dig på ann.brahe-orlandi@twoday.com.

twoday-kapacity-ann-brahe