Kapacity Business Intelligence Graduate Program

Kapacity Graduate Program er den bedste start, hvis du vil have en Business Intelligence konsulentkarriere hos markedets dygtigste spiller.

Vores Graduate Program er skræddersyet til dine kvalifikationer og ambitioner. Du får relevante uddannelser og kurser, en udvalgt mentor følger dig gennem hele forløbet – og du har kontakt med vores kunder allerede fra dag ét.

Efter 12 måneder befinder du dig i en spændende hverdag med spændende projekter for vores kunder, hvoraf mange er blandt de største virksomheder i Danmark.

Figuren nedenfor er et eksempel på et typisk forløb i vores Business Intelligence Graduate Program.

Nedenfor kan du læse mere om programmet, tidligere deltageres erfaringer, Kapacity som arbejdsplads – og fremfor alt, hvordan du kommer videre!

OBS: Vi har desværre ikke flere pladser på Kapacity Business Intelligence Graduate Program i 2018.
Du er velkommen til at ansøge nu, men næste hold starter først 1. august 2019.

Et typisk forløb

Vi skræddersyr forløbene for alle vores kandidater afhængig af uddannelse, kompetencer og valg af rolle. Nedenfor kan du se et eksempel på et typisk forløb.

Rekruttering

– Herefter valg af rolle, udarbejdelse af plan for dit forløb.

Læs mere her

100 dage

Kurser og certificeringer, der opbygger dine BI kompetencer.

Læs mere her

Konsulentskoling

Træning i blandt andet teamwork, præsentationsteknik m.v.

Læs mere her

 Praktisk erfaring

Du deltager i et team, som arbejder med en kundeopgave.

Læs mere her

Færdig!

Din karriere starter for alvor i Danmarks bedste BI virksomhed.

Læs mere her

Hvordan var det?

Vi har spurgt Mathias og Jacob, hvad de synes om deres forløb i Kapacity Business Intelligence Graduate Program.

“Spændende kurser og projekter har fra min første arbejdsdag i Kapacity bidraget til en stejl læringskurve. Samtidig er jeg blevet taget utrolig godt imod af mine nye kollegaer, som jeg har en masse god sparring med.”

Mathias, konsulent, 27 år.

Som Graduate i Kapacity har jeg lært utroligt meget. De indledende kurser har været med til at skabe et godt kendskab til de redskaber, vi bruger i BI. Samtidig har det faktum, at man hurtigt bliver involveret i konkrete kundecases, hvor man kan sparre med sine yderst kompetente kolleger omkring fremgangsmåder og best practice gjort, at man hurtigt føler sig i stand til at bidrage med at løfte de opgaver, der kommer ind. Dette i kombination med det fantastiske fællesskab man bliver mødt af, gør Kapacity til en arbejdsplads med en fed læringskultur og et sted, hvor nye initiativer bliver mødt med stor åbenhed.” 

Jacob, Konsulent, 30 år

Om at arbejde hos Kapacity

Kapacity er en ung og spændende virksomhed i rivende udvikling. Vi har altid gang i spændende projekter for vores kunder, hvoraf mange er blandt landets største – og selv om vi har travlt, har vi en helt unik kultur.

Kapacity hører til i toppen blandt landets Business Intelligence konsulenthuse. Virksomheden er startet af fem passionerede partnere i 2008 og har siden da gennemgået en sund, organisk udvikling, der har sikret flotte regnskabsresultater år efter år. I dag er Kapacity en afgørende spiller i markedet med mere end 70 ansatte, der servicerer godt 200 kunder fra vores kontorer i København, Aarhus og Kolding.

Man skal ikke lade sig narre af den uformelle kultur i Kapacity, for selv om gennemsnitsalderen på 40 år er relativ lav, er vores medarbejdere kendt for at have et skyhøjt fagligt niveau.

Alle ansatte er nøje udvalgte – ikke kun på baggrund af deres faglige evner, men i høj grad også deres menneskelige og sociale egenskaber. Det betyder ikke, at vi er en flok kloner, men snarere en tilpas homogen gruppe, som samarbejder på bedste vis – og det giver en fantastisk stærk kultur.

Kapacity’s stærke kultur er unik og blandt vores vigtigste aktiver. Derfor værner vi også om den ved vores årlige julefrokost og sommerfest, samt 6-8 andre sociale aktiviteter om året, f.eks. biografture, gokart eller teambuilding på ski.

Se Kapacity på skitur

Er du interesseret?

Kunne du tænke dig at være kandidat i Kapacity Business Intelligence Graduate Program?
Så hold øje med siden her, hvor vi skriver, når vi modtaget ansøgninger til vores Graduate Program igen.