Kapacity søger:

Kandidater til Kapacity Business Intelligence Graduate Program

OBS: Vi har desværre ikke flere pladser på Kapacity Business Intelligence Graduate Program i 2019.
Du er velkommen til at ansøge nu, men næste hold starter først 1. august 2020.

København, Aarhus og Kolding

Drømmer du om en karriere som Business Intelligence konsulent? Trives du på et vinderhold? Vil du gøre en forskel for nogle af Danmarks største virksomheder? Så er Kapacity Business Intelligence Graduate Program det rigtige valg for dig!

Om Kapacitys Graduate Program

Vores Graduate Program er skræddersyet efter dine kvalifikationer og ambitioner. Du får relevante uddannelser og kurser, en udvalgt mentor følger dig gennem hele forløbet – og du har kontakt med vores kunder allerede fra dag ét.

I løbet af de 12 måneder, forløbet varer, får du opbygget dine Business Intelligence færdigheder og dit kendskab til de værktøjer, du kommer til at arbejde med. Kapacitys løsninger er alle baseret på software fra Microsoft, IBM Cognos og TARGIT.

Vi lærer dig også at være og tænke som en konsulent. Det handler f.eks. om at samarbejde i teams, kommunikere klart med kunderne og præsentere komplekse løsninger simpelt.

Allerede tidligt i forløbet bliver du tilknyttet et team, som arbejder med en konkret kundeopgave. Til at starte med er du med for at observere, men i takt med, du oparbejder kompetencer og faglighed, bliver du en aktiv del af teamet.

Om dig

De allervigtigste krav til kandidater til Kapacity Business Intelligence Graduate Program er en god portion nysgerrighed, den rette indstilling og en lyst til at arbejde med data.

Selvfølgelig har vi også forventninger din uddannelse, din erfaring og dine personlige egenskaber.

Vi ser gerne, at vores kandidater har en IT-relateret faglig uddannelse. Du kan f.eks. være matematiker, datamatiker, datalog, ingeniør eller have en uddannelse inden for økonomi med IT-relaterede fag. Du har endvidere aktivt valgt de IT-tekniske fag, der har været relateret til din linje.

Hvis du også har erfaring fra studierelaterede jobs eller projekter er det kun et ekstra plus. Det kan f.eks. være erfaring med udvikling af IT-løsninger, kendskab til Microsoft SQL Server eller MySQL, avanceret brug af Microsoft Excel eller Power BI, statistikprogrammer som SAS, SPSS, Microsoft Azure ML, eller lign.

På det personlige plan er det vigtigt, at du besidder følgende kvaliteter:

  • Selvstændighed – du forsøger selv at tage stilling og foreslå, hvordan en problemstilling skal løses.

  • Drive – du har en tørst efter ny viden og inspiration til udvikling af løsninger.

  • Ansvarlighed –du gør dit bedste og siger fra og spørger om hjælp, når det er nødvendigt.

  • Integritet – du har både har kommerciel forståelse som konsulent og kan stå inde for kvaliteten på det, du leverer.

  • Er udadvendt – og har en positiv tilgang, f.eks. ved at være interesseret i at tale med og forstå dine kunder og kollegaer.

Om Kapacity

Kapacity hører til i toppen blandt landets Business Intelligence konsulenthuse. Virksomheden er startet af fem passionerede partnere i 2008 og har siden da gennemgået en sund, organisk udvikling, der har sikret flotte regnskabsresultater år efter år. I dag er Kapacity en afgørende spiller i markedet med mere end 85 ansatte, der servicerer godt 200 kunder fra vores kontorer i København, Aarhus og Kolding.

Man skal ikke lade sig narre af den uformelle kultur i Kapacity, for selv om gennemsnitsalderen er relativ lav, er vores medarbejdere kendt for at have et skyhøjt fagligt niveau.

Alle ansatte er nøje udvalgte – ikke kun på baggrund af deres faglige evner, men i høj grad også deres menneskelige og sociale egenskaber. Det betyder ikke, at vi er en flok kloner, men snarere en tilpas homogen gruppe, som samarbejder på bedste vis – og det giver en fantastisk stærk kultur.

Er du interesseret?

Vi optager kandidater til vores Graduate Program året rundt og på alle vores kontorer i København, Aarhus og Kolding – så hvis du er interesseret, så ansøg allerede nu.

Har du spørgsmål til Kapacity’s Graduate Program, er du velkommen til at kontakte Michael Ladum på tlf. 26 30 90 10, e-mail ml@kapacity.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg nu!

Kunne du tænke dig at være med i Kapacitys Graduate Program? Ansøg nu ved at klikke på knappen nedenfor. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt.