Kapacity søger:

Business Intelligence Consultant

København, Aarhus og Kolding

Vil du være med på Danmarks stærkeste team af Business Analytics-konsulenter? Vil du arbejde med nogle af Danmark største virksomheder? Tænder du på at gøre komplekse problemstillinger til simple løsninger for kunderne? Så er Kapacity den rigtige virksomhed for dig! Vi søger nye Business Analytics-konsulenter til et af vores kontorer i Danmark.

Om stillingen

Som Business Analytics-konsulent vil du indgå i et stærkt team med en varierende hverdag – du vil få ansvar, frihed og faglig udvikling. Vores konsulenter besidder hver især stærke kompetencer, og du vil opleve kolleger, der er specialister på deres område.

Du vil sammen med vores kunder afklare de forretningsmæssige behov og derefter designe, udvikle og implementere løsningen. Alt efter kompleksitet og størrelse af løsningen arbejder du enten i et team eller som primær konsulent på løsningerne.

Vi holder faste firmadage, hvor sparring, idéudveksling og kollegialt sammenhold er i højsædet. Du vil opleve at blive udfordret, men du vil også få mulighed for at udfordre dine kolleger.

Om dig

Du har flere års relevant erhvervserfaring og brænder for hele tiden at blive bedre. Du har en baggrund som BI-konsulent eller controller i en større virksomhed. Du har erfaring med Microsoft SQL-server, SSIS, SSAS og gerne SSRS. Endvidere har du kendskab til én eller flere BI-front ends såsom Excel Services, TARGIT eller IBM Cognos – men også gerne andre applikationer.

Du ved, at livet som konsulent er udfordrende og til tider meget krævende. Vores vigtigste aktiv er vores kunder og medarbejdere, og du er klar til at give, hvad der skal til, for at skabe et godt forhold både internt og eksternt samt at udvikle Business Intelligence-løsninger i verdensklasse.

Din uddannelse kan være cand.merc., cand.merc.dat eller cand.oecon – eller for den sags skyld noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du brænder for Business Analytics og ønsker at gøre en forskel.

Dine kommunikative evner er i top, og du skriver og taler flydende dansk og engelsk.

Kapacity – en unik arbejdsplads

  • Sæt turbo på din faglige udvikling og oplev et godt socialt miljø
  • Lækre kontorer centralt placeret i København, Aarhus og Kolding
  • Otte årlige fagdage, hvor idéudveksling, udvikling og sparring er i højsædet
  • Dygtige kolleger, der tager ansvar og brænder for Business Intelligence
  • Mulighed for uddannelse og certificeringer
  • En attraktiv lønpakke med branchens bedste bonusordning
  • Adgang til fitness, frugt og fantastisk god kaffe
  • Vær med til at påvirke den fremadrettede udvikling i en spændende virksomhed

Er du interesseret?

Der vil løbende blive afholdt ansættelsessamtaler, så ansøg gerne i dag. Du ansøger ved at klikke på knappen nedenfor. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi ansætter både i København, Aarhus og Kolding.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Martin Tang på 26 30 90 04.

Vi glæder os til, at du bliver en del af teamet!

Ansøg nu!

Er jobbet som Business Intelligence Consultant hos Kapacity noget for dig? Ansøg nu ved at klikke på knappen nedenfor. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt.