Kapacity nomineret til Microsoft Partner Awards

Kapacity er med i opløbet om at blive årets Data & Analytics Partner, når Microsoft uddeler deres Partner Awards den 2. november.

Torsdag den 2. november afholdes Microsoft Partner Awards 2017 i Microsofts hovedkontor i Lyngby. Her fejrer Microsoft deres partnere med uddeling af priser i en lang række forskellige kategorier.

Den vigtigste kategori er selvfølgelig Data & Analytics – i hvert fald for Kapacity – og vi er nomineret i kategorien sammen med to andre Microsoft-partnere.

Hos Kapacity er vi selvsagt pavestolte af nomineringen, som er en kæmpe cadeau til vores fantastiske kollegaer, der hver dag hjælper danske virksomheder med at få bedre indblik i forretningen.

Spændingen udløses som nævnt allerede torsdag den 2. november. Indtil da er vi glade for alt fra positive tanker til krydsede fingre. På forhånd tak.

2018-03-15T10:24:59+00:00 25. oktober 2017|

Kort om Kapacity

Kapacity laver kvalitetsløsninger baseret på førende software fra IBM Cognos, Microsoft, TARGIT og Datazen.

Vi dækker hele Danmark med konsulenter og kontorer i København, Aarhus og Kolding.

Kontakt Kapacity

Kapacity A/S
E-mail: info@kapacity.dk

Telefon: +45 70 30 29 19

Customer Care: +45 70 30 29 19

Se adresser for alle vores kontorer her.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

  • Kapacitys nyhedsmail indeholder spændende nyheder om Business Analytics, kommende aktiviteter, relevante artikler og meget mere.
  • Kapacity A/S vil benytte de informationer, du giver i denne formular, til at sende dig nyheder og markedsføring.
  • Du kan altid ændre dine indstillinger ved at klikke på frameld-linket i bunden af de e-mails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på info@kapacity.dk. Ved at klikke ’Tilmeld’ nedenfor accepterer du, at vi må behandle dine informationer i overensstemmelse vilkårene i vores privatlivspolitik.