Kapacity deltager i IBM Think

Vi drager mod mulighedernes land, USA, for at hente ny viden og inspiration med hjem, så vi kan yde den bedste rådgivning til vores kunder. IBM Think bliver kaldt en af branchens vigtigste events, så vi er naturligvis på pletten.

Kapacity deltager i konference IBM Think i Las Vegas den 19.-22. marts. Tidligere har IBM afholdt World of Watson og InterConnect med ca. 25.000 deltagere, men de er nu gået sammen og blevet til Think. Vores fokus på konferencen er Planning Analytics, Performance Management og upcoming trends på de områder.

Eksperter og udviklere inden for de forskellige områder vil være tilstede til en tæt og ærlig dialog om bl.a.; hvor er IBM på vej hen, og hvor er de enkelte produkter på vej hen – både på den korte og lange bane. På den måde sikrer vi, at vores kunder får mest ud af produkterne, og vores rådgivning er opdateret.

Derudover er der flere workshops og masser af networking, så vi får også inspiration fra virksomheder verden over, omkring hvordan de bruger produkterne.

Alt dette resulterer i sidste ende i, at vi kan yde den bedste rådgivning til vores kunder.

Du kan læse mere om IBM Think her.

2018-03-15T10:24:16+00:00 27. februar 2018|