Godmorgen-møde: Få indblik i fremtidens retail på en formiddag!

Bliv klædt på til fremtidens retail med trendforsker, Louise Byg Kongsholm, som bl.a. sætter ord på forbrugernes ændrede adfærd, og økonomidirektør hos Magasin, Peter Fabricius, som fortæller, hvordan de har øget effektiviteten af Magasins økonomiske planlægning med 20 %.

Den traditionelle detailhandel er midt i en rivende udvikling, som har stået på i hvert fald de seneste 10 år. Teknologien ændrer forbrugernes adfærd, marginerne presses af konkurrence uden for landets grænser, flere salgskanaler gør det sværere at have overblik over og indblik i forretningen – og det hele sker i et fortsat stigende tempo.

Der er nok udfordringer at tage fat på, men de er nemmere at håndtere, når man er forberedt på dem. Vi gør et forsøg på at klæde dig på til fremtidens retail til vores godmorgen-møde tirsdag den 30. oktober på Refshaleøen i København fra kl. 9 til 12.

Programmet er mangfoldigt og giver dig indblik i det, du kan vente – og hvordan du tackler det.

Vi har inviteret Louise Byg Kongsholm, som er trendforsker og har skrevet bogen Total Ret@ail. Louises indlæg tager udgangspunkt i bogen, som sætter ord på den ændrede forbrugeradfærd, konsekvenserne for fysisk detailhandel og nethandel samt alle mulige og umulige krydsninger mellem de to typer salgskanaler.

Alle deltagere til arrangementet får et gratis eksemplar af bogen.

Et outcome af hele forandringen i branchen er de store mængder af data, der generes; data der kan skabe værdi, men uden den rette kontekst også kan blive uoverskuelige.

Peter Fabricius, økonomidirektør hos Magasin, kommer og fortæller, hvordan Magasin ved at sætte data i spil har øget effektiviteten af virksomhedens økonomiske planlægning med 20% ved at gå fra uoverskuelige regneark til IBM Planning Analytics.

Til slut giver vi bud på, hvordan du gør din retailvirksomhed mere digitaliseret og skaber et komplet og agilt fundament for de finansielle opgaver, der giver dig et bedre overblik og derigennem øget effektivitet.

Deltagelse er gratis og komplet uforpligtende.

Vi glæder os til at møde dig.

Praktisk information

Arrangementet afholdes tirsdag den 30. oktober fra kl. 9 – 12 på Refshalevej 167, 1432 København K.

Program

  • 08:30 Morgenmad

  • 09:00 Velkomst

  • 09:10 Fremtidens Retail v/Louise Byg Kongsholm

  • 10:00 Pause

  • 10:15 Case: Sådan øgede Magasin effektiviteten med 20% v/Peter Fabricius, Magasin

  • 11:00 Inspiration til øget digitalisering i retailvirksomheder v/Kapacity

  • 11:45 Afrunding og let frokost

  • Tilmeld dig her

    Udfyld formularen - vi sender dig en bekræftelse bagefter.

2018-09-11T22:44:32+00:006. september 2018|