Briefing: Sådan har Orifarm løst én af de helt store udfordringer for økonomifunktionen

Indlæser Begivenheder
 • Denne begivenhed er allerede afholdt.
18. maj 2022, 13:00 - 16:00

Briefing: Sådan har Orifarm løst én af de helt store udfordringer for økonomifunktionen

Vær med når vi sætter fokus på integreret forretningsplanlægning – og hør, hvordan Orifarm har effektiviseret og fået mere tid til det forretningsmæssige med rolling forecast.

Et budget er ofte sammensat af flere elementer med forskellige detaljegrad. Mange budgetter er bundet sammen af en eller flere Excel-modeller, der kræver vedligehold, afstemninger og manuel flytning af data, inden konsekvenserne af de nye forudsætninger kan gennemberegnes og analyseres inden budgettet kan godkendes.

Det ved du godt som CFO eller medarbejder i en økonomifunktion, og du ved også, at budgetprocessen kan være en tung og langsommelig affære.

Jesper Kisby, Head of Financial Planning, og Kenneth Fredborg, Department Manager Market Insights & Analytics, hos Orifarm, kender også til en ting eller to om emnet, og de deler ud af deres erfaringer, når vi holder eftermiddagsbriefing onsdag den 18. maj fra kl. 13 – 16 i København.

I indlægget fortæller de om Orifarms rolling forecast-løsning, som er baseret på Jedox og har givet store effektivitetsgevinster og bedre indblik i forretningens udvikling. Jesper og Kenneth fortæller også om, hvordan Orifarm har integreret deres fremtidige Performance Management platform med deres dataplatform og rapporteringen i Power BI.

I forlængelse af programmet er der mulighed for 1:1 sessioner med nogle af vores forretningsrådgivere. I fortæller om jeres aktuelle, konkrete udfordringer, og vi vil på mødet komme med konkrete digitale løsningsforslag, der vil effektivisere jeres hverdag.

Program:

 • Morgenbrød

 • Velkomst
 • twoday kapacity:

   • vores take på udfordringerne med budgettering og forecast
   • lidt inspiration med PowerBI og AI integration
 • Case: Sønderjysk Forsikring ved Trine Hauge Christensen, økonomidirektør

 • Case: Orifarm ved Jesper Kisby, Head of Financial Planning

 • Afslutning og sandwich

Arrangementet afholdes i Vismas nye, flotte lokaler i Carlsberg Byen. Efter arrangementet byder vi på en let anretning fra husets Meyers Mad-kantine.

Deltagelse er fuldstændig uforpligtende, og du tilmelder dig ved at udfylde formularen.

Detaljer

Dato:
18. maj 2022
Tidspunkt:
13:00 - 16:00

Arrangør

Kapacity
Telefon:
70302919
E-mail:
info@kapacity.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Kapacity København
Gærtorvet 3
København V, 1799 Danmark
+ Google Maps