Test dig selv:

Er du klar til Digital Financial Planning & Analytics?

Gå til testen her

Digital Financial Planning & Analytics parathedstest

Hvor digitalt parat er din virksomhed? Tag testen og få vores anbefalinger.

Testen er delt op i fire områder: Ledelse, Processer, Ressourcer og Løsning. For hver af de fire områder får du vores anbefalinger til, hvor I med fordel kan sætte ind for at styrke digitaliseringen i netop din virksomhed – så I bliver klar til Digital Financial Planning & Analytics.

Ledelse

Ledelse vurderes ud fra den strategiske målsætning og forventede værdiskabelse med jeres budget og forecast som styringsværktøj for jeres virksomhed, og herunder understøttende kommunikation, politikker og procedurer.

Processer

Processer vurderes ud fra sammenhæng og afhængigheder mellem jeres arbejdsprocesser og forretningsprocesser, og herunder de nødvendige samarbejdsprocesser for at lykkes med jeres budget- og forecast proces.

Ressourcer

Ressourcer vurderes ud fra den konkrete organisering af budget- og forecast processen, hvilke ressourcer der bidrager til processen og deres respektive kompetencer – herunder formaliserede roller og ansvar.

Løsning

Løsning vurderes ud fra hvilken teknologi og værktøj, der anvendes i jeres budget- og forecast proces, den underliggende datamodel og data for beregninger og nøgletal, og herunder hvilken brugergrænseflade I anvender til præsentation.

Tag testen her: