Business Intelligence visualisering

Visualisering af jeres forretningskritiske data

Kapacity hjælper virksomheder med at revitalisere eksisterende eller udvikle nye rapporteringsløsninger efter de nyeste visualiseringsprincipper.

Mange virksomheder har en eller anden form for Business Intelligence løsning – alt fra dedikerede Data Warehouse-platforme med tilhørende analyse- og rapporteringsværktøjer, til mere eller mindre fastlagte Excel-rapporter.

Uanset den aktuelle løsning, synes de bare, at det ikke er helt godt nok. Måske har I det på samme måde. Måske er jeres situation en af følgende:

  • I har en BI løsning i dag, men der er alt for mange rapporter, og de fleste bruges ikke.
  • I har en BI løsning i dag, men I ved ikke om I reelt får de vigtigste KPI’er frem i lyset hos den enkelte medarbejder. Eller om det er de rette KPI’er, der fremstår i rapporterne.
  • I er ikke sikre på, om jeres rapportering har den tænkte effekt på forretningen.
  • I har en BI løsning i dag, men I synes den ser kedelig og gammeldags ud.
  • I har ikke en BI løsning i dag, men I rapporterer på anden vis og tænker, at et mere strømlinet analyse- og rapporteringskoncept må kunne gøre underværker.

Løsninger til Business Intelligence visualisering

Vi har lang og god erfaring med at tage udgangspunkt i situationer som ovenstående og på kort tid omsætte dette til synlige og inspirerende forslag til løsninger. Et typisk forløb kan se sådan ud:

Case: Business Intelligence visualisering hos Kompan

Legepladsproducenten Kompan har fået nye dashboards – med egen branding.

Legepladsproducenten Kompan har fået nye dashboards – med egen branding.
Kompan og Kapacity har samarbejdet i en årrække, hvor Kapacity bl.a. har udviklet Kompans Data Warehouse, som føder virksomhedens TARGIT Business Intelligence løsning med data.

I forbindelse med opgradering af Kompans Microsoft Dynamics NAV løsning, som også indebar videreudvikling af Data Warehouset, valgte man at få Kapacitys hjælp til at udvikle nye dashboards.

Projektet startede med en en-dags workshop, hvor struktur, flows, data, layout og design blev drøftet.

Læs mere om Kompans løsning her

Case: Business Intellligence visualisering hos Kompan

Vil du vide mere, eller skal vi mødes og tale om Business Intelligence visualisering?

Sidder du tilbage med uafklarede spørgsmål om Business Intelligence visualisering, eller kunne du tænke dig et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå mulighederne for din virksomhed?

Så udfyld formularen og vent et øjeblik på, at vi kontakter dig.

Kursus i Business Intelligence visualisering og rapportering

Business Intelligence rapportering

Kapacity har udarbejdet et dagskursus, som hjælper dig med at strukturere indsamlingen af rapporteringskrav og sikre, at dine dashboards designes, så de er lette at aflæse og understøtter de opgaver, som brugeren skal løse.

Kurset afholdes løbende hos Kapacity i København, Aarhus og Kolding.

Læs mere om kurset her

Blogindlæg om Business Intelligence