Mange underholder med AI-projekter, der aldrig bliver til andet end flotte ord. Men ikke dig, vel? Tiden og teknologien er moden til at hive predictions ud af ærmet. Til at skabe seriøs værdi med AI, der begejstrer din forretning.

Se nye mønstre med AI

Mange tror, AI er magisk. Vi mener, det er mainstream. For tiden og teknologien er moden til at putte AI i værktøjskassen. Til at udvikle og drive AI-projekter, der begejstrer forretningen. Dag efter dag. Det kræver, at du ser nye mønstre – i data og i arbejdsgange – og det kan du lære mere om på denne side.

Her kan AI hjælpe dig

I dag kan alle virksomheder optimere deres forretning med AI. Lige fra indkøb til produktion. Det vigtige er derfor ikke, hvor du vil arbejde med AI, men hvordan.

Arbejdet med AI er nemlig særligt effektivt til 1) at automatisere processer og 2) opnå nye og bedre indsigter. Det er både effektivt og udviklende for din forretning.

Sådan hjalp vi GN Audio

Nu analyserer GN Audio kunders feedback med AI

Hvad synes brugerne om vores produkter? I dag finder GN Audio, der står bag det populære mærke Jabra, svaret på det essentielle spørgsmål ved at analysere kundefeedback fra Amazon og BestBuy med AI. Se, hvordan de gør – og hvad det betyder for forretningen.

Læs hele casen

Mange tror, AI er magisk. Vi mener, det er mainstream. For tiden er moden til at behandle AI som de andre teknologier i værktøjskassen. Til at se nye mønstre. I data og i arbejdsgange. Ja, tiden er moden til at udvikle og drive AI-projekter, der begejstrer forretningen. Dag efter dag.

Power BI case - Vandcenter Syd

Sådan hjalp vi VandCenter Syd

AI og Machine Learning forhindrer vandspild

Kapacity har udviklet et værktøj, der for hver dag estimerer det normale vandforbrug i forsyningsnettet og spotter, om det faktiske forbrug afviger nævneværdigt fra normalen.

De opsamlede data bliver sendt fra VandCenter Syds flowmålere til en Azure Data Lake, som samler alt data og analyserer det på tværs af platforme og sprog.

Læs hele casen

Blogindlæg: Sådan får du AI ud af sandkassen

Alt for mange AI-projekter bliver aldrig andet end en PoC. Læs vores bud på, hvorfor arbejdet ofte ender sådan– og få vores opskrift på, hvordan du kan skabe forretningsværdi med AI.

Læs hele indlægget her

Blogindlæg: Fem råd til at få Machine Learning i produktion

Har du også en fornemmelse af, at jeres data indeholder mere potentiale, end din virksomhed høster i dag? At kunne trække de dybe indsigter ud af data eller automatisere manuelle arbejdsopgaver med en data-applikation bygger ofte på Machine Learning som en del af fundamentet.

Læs hele indlægget her

Om 10 minutter ved du endnu mere

Der er værdi ved AI for alle virksomheder. Uanset branche. Spørgsmålet er hvor og hvordan. Det får du svar på i denne e-bog.

Hent din e-bog om AI her

Vil du vide mere om AI?

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder: Udfyld formularen eller tag fat i Simon – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Simon Stieper
Client Engagement Director
+45 31 63 29 02
sst@kapacity.dk