Kort om Kapacity

Kapacity laver kvalitetsløsninger baseret på førende software fra IBM Cognos, Microsoft, TARGIT og Datazen.

Vi dækker hele Danmark med 50 konsulenter og kontorer i København, Aarhus og Kolding.

Kontakt Kapacity

Kapacity A/S
E-mail: info@kapacity.dk

Telefon: +45 70 30 29 19

Customer Care: +45 70 30 29 19

Se adresser for alle vores kontorer her.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Loading...
Data Warehouse 2017-06-08T23:44:38+00:00

Ingen løsning uden Data Warehouse

Et centralt Data Warehouse er hjørnestenen i vores løsninger. Ved at bygge et robust Data Warehouse sikrer vi konsistente data og mulighed for meningsfulde sammenligninger.

Klassisk set har Data Warehouset fungeret som en datacontainer, der blev opdateret én gang i døgnet, men vi oplever oftere og oftere, at vores kunder ønsker regelmæssig opdatering af data. Derfor arbejder vi ofte med en in-memory teknologi, der gør os i stand til at levere opdateret datagrundlag til vores kunder, uden at gå på kompromis med Data Warehouse arkitekturen.

Vi mestrer hele spektret fra design af integrationer over datavask til datamodellering. Vi arbejder med Microsoft’s ETL værktøj, integration Services, som er en integreret del af Microsofts SQL server.

Som den eneste danske partner har vi endvidere et partnerskab med Theobald Software, som gør os i stand til at bygge et Microsoft Data Warehouse baseret på data hentet direkte i SAP.

Læs mere om Theobald Software her.

Vores Data Warehouse arkitektur følger vores Kapacity Best Practice model – en afprøvet model baserede på industristandarder.