Kort om Kapacity

Kapacity laver kvalitetsløsninger baseret på førende software fra IBM Cognos, Microsoft, TARGIT og Datazen.

Vi dækker hele Danmark med 50 konsulenter og kontorer i København, Aarhus og Kolding.

Kontakt Kapacity

Kapacity A/S
E-mail: info@kapacity.dk

Telefon: +45 70 30 29 19

Customer Care: +45 70 30 29 19

Se adresser for alle vores kontorer her.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Loading...
Kompetencer 2016-11-11T22:16:16+00:00

Vi dækker hele Business Analytics-paletten

Opgaverne varierer, men fokus forbliver altid, at virksomhedens data skal anvendes som et aktiv.

Kapacity har kompetencer inden for alle discipliner af Business Analytics, herunder:

Arkitektur

bafig_dk

Data warehouse som fundament for forretningsinformation

Vi sætter en ære i at skabe et robust data warehouse, og når vi arbejder med information, foretrækker vi at strukturere data i et centralt data warehouse for at sikre, at alle virksomhedens analyser tager udgangspunkt i konsistente data.

Masterdata

Ved at strukturere data i et centralt data warehouse er der ikke langt til målet om at styre masterdata fra ét centralt sted. På denne måde spares der både tid og diskussioner om hvilke data, der er de korrekte.

DATA WAREHOUSE

Virksomhedens centrale data warehouse udgør fundamentet for de andre Business Intelligence-discipliner. Når data warehouset er på plads, er der sikkerhed for konsistens i data, performance i diverse forespørgsler samt tillid til en velafstemt Business Intelligence-løsning.

OVERVÅGNING

Vi arbejder med dashboards, KPI’er og opsætning af standardrapportering. Med den rette tilgang til monitorering arbejder jeres BI-system proaktivt for jer. I kan koncentrere jer om at drive forretning, for der gives besked, hvis jeres kritiske nøgletal ændrer sig signifikant.

ANALYSERING

Ad-hoc rapportering, analyse og data mining er vigtige discipliner i en velfungerende Business Intelligence-løsning. Det er afgørende at have mulighed for at afdække nye, interessante KPI’er, som normalt ikke dækkes af standardrapporteringen.

PLANLÆGNING

Kapacity arbejder med budgettering, forecasting og alle former for planlægning, der kræver opsætning og styring af mål. Løsningerne baseres på det centrale data warehouse for at sikre, at der nemt kan følges op på de opsatte mål i BI-løsningen.