Kort om Kapacity

Kapacity laver kvalitetsløsninger baseret på førende software fra IBM Cognos, Microsoft, TARGIT og Datazen.

Vi dækker hele Danmark med 50 konsulenter og kontorer i København, Aarhus og Kolding.

Kontakt Kapacity

Kapacity A/S
E-mail: info@kapacity.dk

Telefon: +45 70 30 29 19

Customer Care: +45 70 30 29 19

Se adresser for alle vores kontorer her.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Invitation til IBM Big Data Exploration Lab ved Roskilde Festival 2017

Tag med IBM til Big Data Exploration Lab ved Roskilde Festival 2017 den 28. eller 29. juni og oplev de nyeste muligheder inden for real-time, geospatial, social media og cognitive analytics baseret på data fra festivalen.

Hvert år i slutningen juni omdannes en mark i Roskilde til en af verdens største midlertidige byer – Roskilde Festivalen. Festivalen er med sine 130.000 deltagere Danmarks 4. største by og har derfor mange af de samme udfordringer som store byer. Samtidig har Roskilde Festival de seneste år udviklet sig til en teknologisk og og innovativ legeplads, hvor nye tendenser og teknologier afprøves og testes hvert år.

Mængden af data fra sociale medier, salg, vejr, musikprogrammer, energiforbrug og anonyme lokationsdata fra mobile apps fra gæsterne rummer et stort potentiale. IBM, Roskilde Festivalen og CBS indsamlede og analyserede i 2015 og 2016 disse data, og i år bliver analysespektret endnu mere omfattende. Du kan se mere om erfaringerne fra de tidligere år via dette Link.

IBM vil gerne dele nogle af deres første konklusioner fra Roskilde Festival med dig, og vise en række live-demoer af de nyeste muligheder inden for real-time, geospatial, social media og cognitive analytics. Du kan blandt andet se, hvordan kombinationer af vejrdata, social media og geospatiale analyser giver nye indsigter, og hvordan dette kan visualiseres i real-time. Der vil desuden være mulighed for at stifte bekendtskab med flere anvendelser af IBM’s supercomputer, Watson, og se eksempler på nogle af de mange muligheder, som cognitive computing kan hjælpe os med.

Du inviteres derfor til en præsentation onsdag d. 28/6 kl. 10-13 eller torsdag d. 29/6 kl.10-13. Du kan frit udvælge den dag, som passer dig bedst. Arrangement vil foregår på i nærheden af Roskilde Festivallen, mere information følger. Der vil efterfølgende blive serveret sandwich og lidt drikkevarer. Det bør nævnes, at hvis du også ønsker at være med på selve Roskilde Festivalen, kan du tilkøbe et festivalpas på normal vis.

Deltag og få et indblik i, hvordan Roskilde Festival får indsigt, der skaber den bedst mulige festival, og ikke mindst for selv at få inspiration og idéer til, hvordan din egen virksomhed kan bruge Big Data Analytics for at skabe en bedre forretning.

Hvis du ønsker at deltage så register dig her:

Onsdag 10:00 -13:00: Registering
Torsdag 10:00-13:00: Registering

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig.

2017-06-14T13:58:34+00:00 14. juni 2017|